مبايعه نامه: تفاوت مبايعه نامه و قولنامه در اين است که در مبايعه نامه به واسطه قبول شروط آن خريد و فروش انجام ميگردد و عقد بيع اتفاق مي افتد و ديگر امکان فسخ آن وجود ندارد. امکان دارد پس از توافق فروشنده و خريدار دفترخانه باز نباشد. به همين منظور آنها براي خود مبايعه نامه اي تنظيم ميکنند. بايد توجه داشته باشيد که قولنامه برخلاف مبايعه نامه بار حقوقي و شرايط فقهي لازم را ندارد و توسط مجامع حقوقي پذيرفته نميشود. يعني در صورتي که اختلافي بين دو طرف پيش آمد و به مراجع قانوني مراجعه کردند قولنامه در اين موارد محکمه پسند نيست. اما در مبايعه نامه محتويات آن در دادگاه قابل پيگيري مي باشد.


قولنامه و مدارک


در صورتي که دو نفر شاهد مرد زير قولنامه را امضا کنند تبديل به مبايعه نامه ميشود. مواردي که در مبايعه نامه ذکر ميشوند به شرح زير است:



  1. مشخصات فروشنده: مشخصات سجلي، آدرس(در آدرس حتما بايد کدپستي ذکر شود) و تلفن همراه و ثابت.

  2. مشخصات خريدار: مشخصات سجلي، آدرس(در آدرس حتما بايد کدپستي ذکر شود) و تلفن همراه و ثابت.

  3. موضوع مورد معامله

  4. ثبت قيمت واحد و قيمت کل مورد معامله بر اساس وجه رايج مملکت(ريال يا معادل تومان)

  5. زمان و نحوه پرداخت معامله،زمان حضور در دفترخانه و تنظيم سند و… همچنين بايد ذکر شود که خريدار چه مبلغي را در چه زماني و با چه شرايطي به فروشنده ميدهد.




ادامه مطلب در:  مهمترين مدارک و مراحل دريافت قول نامه


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دفتر عقد شیک و دفتر ازدواج شیک آنا خبر youmovies خرید دستبند وبلاگ یاسر دل نوشته های یک دانشجو دستگاه حضور و غیاب سعید بالو اینترنت مخابرات شهرک طالقانی ماهشهر سایت لاریوا شمیم باران